Image
Image

Sunt Dr. Maria Roman, medic primar psihiatru pentru adulți cu o experiență de 13 ani în domeniul psihiatriei.

Formarea mea profesională a avut loc în Cluj Napoca la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu, în perioada 2002-2008. Apoi, am fost medic rezident din 2009-2011 în Spitalul de Psihiatrie Cluj Napoca și în perioada 2011-2013 la Spitalul Universitar Militar din București. În perioada 2009-2010 am absolvit masteratul în Sexologie la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu, Cluj Napoca. În anul 2022, am absolvit Institutul de Psihologie Judiciară, București.

Formarea continuă mi-a adus competențe în psihoterapie integrativă, psihoterapie de familie, hipnoză eriksoniană, masterat în sexologie, cursuri de formare în electroencefalografie, în terapia transcraniană prin stimulare magnetică cu participare internațională.

Image

Am experiență de 4 ani în cabinetul medical privat în terapia transcraniană și un număr de peste 4.000 de pacienți. Am publicat 2 articole în revista ResearchGate referitoare la dependența de alcool și terapia transcraniană în tulburările depresive. În Mara Medica, în 2019 și în 2020 am avut două lucrări prezentate. În România, sunt primul medic ce a folosit această terapie în practică medicală și am urmat o formare internațională în acest domeniu (Canada, Norvegia, s.a). medic psihiatru, în acești 13 ani de activitate, am avut în evidență peste 10.000 de pacienți cu patologie psihiatrică complexă.

Anual, am participat la cel puțin 4 congrese internaționale în domeniul neurologiei și psihiatriei și la minim 6 congrese naționale în domeniul psihiatriei și psihoterapiei. De asemenea, particip la școli de vară – ASNER, școli de vară în domeniul psihoterapiei, workshop-uri pentru electroencefalografie, elecromiografie și terapie transcraniana prin stimulare magnetică.

Image
button-oferte.png